De snelle oplossing voor uw daken in heel België.

SOS ROOF is goedgekeurd door alle verzekeringsmaatschappijen in België.

HET SOS ROOF TEAM

Het SOS ROOF-team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals, dakdekkers van vader op zoon sinds 1986 en gespecialiseerd in herstellingen van alle soorten dakbedekkingen.

ADMINISTRATIEF EN COMMERCIEEL TEAM
Andreas Couscouras
CEO & Founder • Technical support
Cornelia Grammenidis
Office Manager
Olivier Schoelinck
Sales Manager Belgium
TOM VAN WEVERBERG
Planning & Purchase
Georges Refojos
IT Services
AERTS MARTINE
Commercial administrative assistant
POSTE VACANT
Technical sales representative
TECHNISCHE TEAM
ANASTASIOS ZINAS
Technical team
CONSTANTIN OPREA
Technical team
GAVRILIVICI SEVERIN
Technical team
KAZIU BLERON
Technical team
KOLARI LIRIDON
Technical team
VINCENT VAN DEN HAUTTE
Touwtechnieker
DOUNAS GEORGES
Technical team
KANAKARAKIS IOANNIS
Technical team
VAZQUEZ GARCIA JUAN MANUEL
Technical team

Diensten

SOS ROOF is gespecialiseerd in dringende interventies en biedt standaard en specifieke diensten aan voor alles wat met dakbedekkingen te maken heeft:

DRINGENDE SECURISATIE
SOS ROOF stuurt u binnen de 48 uur een interventieteam om uw dak tegen een vaste prijs te beveiligen. Als er belangrijker werk nodig is, ontvangt u een prijsofferte per e-mail of per post. Herstellingen aan uw dak worden uitgevoerd door onze professionals, die samen met u zoeken naar de beste oplossingen. De interventieteams van SOS ROOF spreken Frans en Nederlands en offertes kunnen opgemaakt worden in beide talen.
DAKONDERHOUD
Het ontstoppen van de afvoerbuizen en periodiek reinigen van uw dak voorkomt vroegtijdige slijtage, beperkt het poreus worden van de ondersteunende structuur en verhindert de aantasting van de dakpannen, waardoor de levensduur van het dak wordt verlengd. Regelmatig onderhoud van het gebouw begint namelijk bij regelmatig onderhoud van het dak. Onderhoudsfacturen bieden u een voordeel bij uw verzekering in geval van stormschade. Ter herinnering: een huis dat ouder is dan 10 jaar, profiteert van een verlaagd BTW-tarief van 6%.
HERSTELLINGEN / RENOVATIE
Om snel te kunnen ingrijpen, beperkt SOS ROOF zich tot kleine herstellingen en geen grote renovaties. Onderhoud, schoorsteen, goten, kroonlijsten, dakvensters, dakranden, afvoerbuizen, koepels, platte daken, enz. Wenst u een vrijblijvend offerte op voor dakherstellingen of kleine renovaties, dan nodigen wij u uit om het onderstaande “contact” formulier in te vullen. Onze planningsafdeling zal u een afspraak geven, wanneer het u het beste uitkomt, met één van onze commerciële afgevaardigden. Ze beantwoorden al uw vragen in verband met uw project en delen met u hun advies en expertise.

Sophie Goddeliere

Super professioneel... luisteren goed... geweldig... schoon werk... snel... ongelooflijk aardige mensen... eindelijk een bedrijf waar je op kunt vertrouwen! Een echt plezier om mee te werken. Ik raad ze ten zeerste aan.

Gregory Beuserie

Ik woon in de regio Collines en heb SOS Roof gebeld om mijn dak te herstellen na een storm. Heel bekwaam personeel. De schatting en de uitgevoerde werkzaamheden verliepen snel. Ik beveel hun diensten aan.

Muriel Jouret

Nauwgezette en vriendelijke medewerkers. Snel ter plaatse en efficiënt. Het werk werd correct uitgevoerd binnen een aanvaardbare tijd. Ik raad SOS Roof aan voor alle dakwerken.

Zij vertrouwen onsCONTACT

BRUSSELS & BRABANT : +32(0)2 880 20 20
ANTWERPEN & LIMBURG : +32(0)3 880 20 20

click
SOS ROOF

Vanwege het groot aantal telefoongesprekken die binnenkomen, vragen we U om uw verzoek via email door te sturen op het volgend adres : info@sosroof.be

Dank U voor uw begrip.