SOS ROOF is een nooddepannagedienst
die binnen de 48 uur tussenkomst verleent voor alle types van daken.

Wie

SOS ROOF analyseert uw dak, maakt enkele foto’s, stelt een rapport op over de staat van het dak en verstrekt u advies over de potentiële renovaties en/of het te voorziene onderhoud. De herstellingen* gebeuren door professionals, die ook professioneel uitgerust zijn, en die samen met u de optimale oplossingen zoeken om tegemoet te komen aan uw behoeften.

De interventieteams van SOS ROOF spreken Frans en Nederlands en de rapporten kunnen in beide talen opgesteld worden.

Wat

Wij werken samen met particulieren, syndici van gebouwen, woonfondsen, verzekeringen, aannemers enz.

De teams van SOS ROOF komen ook tussenbeide voor het onderhoud van uw dak: ontmossing, terugplaatsing van dakpannen, schoonmaak van goten, controle van potentiële bronnen van insijpeling enz.

* Om snel te kunnen inspelen op aanvragen, beperkt SOS ROOF zich tot kleine dakwerken en voert het bedrijf geen grote renovaties uit.

Hoe

  • 1. U contacteert ons telefonisch of via e-mail.
  • 2. Er worden voor de interventie een datum en een uur voorgesteld, naargelang van wat u het beste schikt.
  • 3. U ontvangt een bevestigings-e-mail.
  • 4. Het interventieteam meldt zich op het afgesproken uur en adres.

Betaling mogelijk door: Bancontact, overschrijving, contant. Factuur op locatie afgedrukt of per e-mail verzonden.

Het team van SOS ROOF

Het team van SOS ROOF bestaat uit uiterst gekwalificeerde professionals, dakdekkers van vader op zoon sinds 1986, gespecialiseerd in de herstelling van allerlei types van daken..

Andreas Couscouras
Managing Director
Cornelia Grammenidis
Assistant Manager
Olivier Schoelinck
Commercial Director
MICHAEL P. • DAVID B. • GAETAN B.
Technical Team

Diensten

SOS ROOF is gespecialiseerd in dringende interventies en biedt standaard offertes en specifieke diensten aan in alles wat daken betreft zoals:

Herstellingen of securisaties van alle soorten daken en/ of dakgoten met forfaitaire prijzen. Dringende interventies om verdere schade te voorkomen.
  • 1. U belt naar 0484/ 82.04.93
  • 2. We stellen u enkele vragen
  • 3. Ons team start en grijpt in
  • 4. U ondertekent de interventie- en verbintenisfichel

U betaalt alleen het forfaitaire uurtarief (2 uur, ½ dag of dag) + verplaatsingskosten

Preventief onderhoud (ontmossen, gootreiniging), herstelling en analyse van uw dak. (Controle van potentiële bronnen van infiltraties, plaatsen van de dakpannen, vervanging van beschadigde leien).
De mossen en korstmossen op uw dak zijn niet alleen visueel verouderd, maar vergroten de porositeit van de ondersteuning en beschadigen de leien en pannen van uw dak. Door uw dak regelmatig te ontmossen en schoon te maken, kunt u deze problemen en ongemakken voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen. Door een onderhoud van uw dak, rechtvaardigt dit bij uw verzekering als een mogelijke schade. We herinneren u eraan dat als uw huis meer dan 10 jaar oud is, u een verlaagd Btw-tarief krijgt van 6%.
Reparaties van slecht vakmanschap.
We analyseren uw dak, maken een paar foto's, schrijven een rapport over de bestaande problemen. Het wordt per e-mail aan u meegedeeld. Samen met het rapport krijgt u een offerte om de herstellingen te verantwoorden. Na uw akkoord, stellen we een interventiedatum vast om de werken door ons team op een professionele manier uit te voeren. Ons interventieteam voert op een professionele manier de werken uit op de aangegeven datum en tijd.
Kleine reparaties (kroonlijst, dakgoot, alle type daken, dakramen, koepels)
Onze technieker komt op het afgesproken datum en uur, visualiseert en definieert de oorzaak van het probleem. U ontvangt binnen 24 uur na ons bezoek een offerte met vaste en definitieve prijzen zonder verrassingen. Na aanvaarding van ons aanbod, stelt onze planningsafdeling u een datum en een uur voor om de interventie uit te voeren. Dit wordt per e-mail bevestigd. Ons interventieteam voert op een professionele manier de werken uit op de aangegeven datum en tijd.

‘We hebben echt genoten van het werken met SOS ROOF.
Een kwaliteitsservice, efficiënt, vriendelijk en snel.
We raden het ten zeerste aan!,

Jacques M, Brussels

CONTACT